Δρώμενα

Δρώμενα

Παρουσίαση του ECOBUILDING στην εκδήλωση για τα 15 χρόνια ΕΚΕΤΑ

Αναρτήθηκε από Site Admin

Επισυναπτόμενα (1)

Την Πέμπτη στις 18 Ιουνίου 2015 το ΕΚΕΤΑ διοργάνωσε εκδήλωση για τον εορτασμό των 15 χρόνων λειτουργίας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό του Κέντρο και περιείχε ομιλίες, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, περιήγηση στην έκθεση τεχνολογιών του ΕΚΕΤΑ και επισκέψεις στα επιμέρους εργαστήρια. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσημοι προσκεκλημένοι, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι του κέντρου και το ευρύτερο κοινό.

Πλήρης Δημοσίευση

Δρώμενα

Παρουσίαση του ECOBUILDING στην Ανοιχτή Μέρα ΙΠΤΗΛ

Αναρτήθηκε από Site Admin

Επισυναπτόμενα (1)

Την Παρασκευή στις 15 Μαΐου 2015 το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του ΕΚΕΤΑ διοργάνωσε μια Ανοιχτή Μέρα (Open Day) προκειμένου να παρουσιάσει τα ερευνητικά του επιτεύγματα στην επιστημονική κοινότητα και στο ευρύτερο κοινό. Πάνω από 100 άτομα συμμετείχαν στην εκδήλωση και πληροφορήθηκαν για την έρευνα και τα έργα του ινστιτούτου μέσα από βίντεο, παρουσιάσεις και διαδραστικά demos.

Πλήρης Δημοσίευση

Δρώμενα

Συμμετοχή του ECOBUILDING στο Technology Forum στo Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Αναρτήθηκε από Site Admin

Επισυναπτόμενα (0)

Την Παρασκευή στις 8 Μαΐου 2015 το ECOBUILDING συμμετείχε, εκπροσωπούμενο από την ATLANTIS και το ΙΠΤΗΛ, στο Technology Forum που έγινε στο αμφιθέατρο τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) και την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Πλήρης Δημοσίευση

Δρώμενα

Παρουσίαση του ECOBUILDING στο EUROMAINTENANCE 2015

Αναρτήθηκε από Site Admin

Επισυναπτόμενα (0)

Στις 1 και 2 Απριλίου του 2015 η Antwerp Expo, στην Αμβέρσα στο Βέλγιο, φιλοξένησε το πρώτο συνέδριο Special EuroMaintenance, μια πρωτοβουλία της EFNMS (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Εθνικών Εταιρειών Συντήρησης) υπό την αιγίδα της Easyfairs. Το συνέδριο αυτό έδωσε έμφαση στην κατάρτιση του τεχνικού-βιομηχανικού κύκλου μέσα από 6 ειδικά σεμινάρια σχετικά με τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων και την αξιοπιστία.

Πλήρης Δημοσίευση